Skip to content

Business Consultant Logistiek

RemoteNederland, Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met de logistiek branche? Maar wil jij een switch maken? Dan is de vacature Business Consultant Logistiek misschien wel iets voor jou! Maar wat houdt dit precies in? Bij Newway werken wij met projectteams, in samenwerking met de klant. Binnen dit team ben jij de eigenaar van de klantvraag, met betrekking tot de logistieke processen. Je vertaalt de behoeftes van de klant op het gebied van logistiek naar passende oplossingen in de Odoo ERP software. Na een inwerkperiode werk je mee aan de Odoo projecten bij verschillende klanten. Je houdt je bezig met het achterhalen van de specifieke klantvraag en je inventariseert, analyseert en documenteert de processen. Samen met de klant zorg je voor aansluiting tussen deze processen en de Odoo software. Onze klanten kunnen op jou rekenen, want je coacht medewerkers bij individuele sessies, geeft functionele trainingen en helpt bij vragen. Daarnaast ondersteun jij bij de pre-sales.

Je werkzaamheden

Als business consultant logistiek werk je zeer nauw samen met de klant en met het interne klantteam, bestaande uit een projectmanager, collega business consultants en developers. Je communiceert op een heldere en overtuigende manier en zorgt ervoor dat de wensen van de klant zoveel mogelijk centraal staan. Daarnaast houd je de ontwikkelingen en behoeftes op de markt nauwlettend in de gaten en vertaalt deze naar mogelijkheden in onze software en naar mogelijke verbeteringen voor klanten. Samen met je collega’s draag je bij aan het succes van Newway!

Vereisten

Voor de Business Consultant Logistiek vacature is het gewenst dat je over de volgende eisen beschikt.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting van Bedrijfskunde.
 • Je hebt kennis van Supply Chain en/of Warehouse Management en affiniteit met IT.
 • Met jouw drive en open persoonlijkheid ben je in staat om de problematiek van de klant helder te krijgen en deze te vertalen naar oplossingen.
 • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen, je durft nee te zeggen en neemt het voortouw wanneer dat nodig is.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van Odoo ERP is een absolute pre, maar niet noodzakelijk om te solliciteren op deze functie. Wij brengen je kennis van Odoo op niveau wanneer jij bij ons aan de slag gaat!

Wat bieden wij?

Bij Newway is er een leuke informele werksfeer in een snelgroeiend team. We vinden persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Ruimte voor coaching, opleiding en trainingen is er dan ook genoeg. Bovendien kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een mobiliteitsvergoeding.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen/opleidingen.
 • De tools (zoals laptop en telefoon) om goed te kunnen werken.
 • Werken met de snelst groeiende ERP software van dit moment.
 • Een leuke werkomgeving op een mooie plek in Den Bosch.
 • Natuurlijk is thuiswerken ook mogelijk.

Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Andries:

Telefoon: +31 (0)6 – 2257 1460

E-mail: a.denuijl@newway.nl


Of bekijk onze andere vacature: Business Consultant Financieel